MAAKZELF je bronzen beeld

Tijdens deze korte cursus leer ik je hoe je met was moet boetseren om een gietwaardig model te krijgen, klaar om naar de bronsgieter te brengen. De cursus wordt gegeven op woensdagavond van 19.00 tot 22.00. In gemiddeld 4 avonden werken we wekelijks aan een beeld van ongeveer 20cm. De prijs is € 30.00 per avond. Dat is  incl. koffie of thee met iets lekkers. Hoe vaak je moet komen hangt af hoeveel je er thuis aan werkt en het formaat. Door mijn ervaring en mijn hulp gaat het zeker lukken, wat je ook wilt maken.

Een bronzen beeld is kostbaar. Daarom moet het echt iets zijn wat je graag wilt maken. Ook de afwerking is belangrijk. Hoe moet worden, zoals je bedoeld hebt.

Een bronzen beeld kan goed tegen het buiten staan, maar is ook mooi voor in huis. Als voorbeeld geef ik een bronzen vogeltje, waarin as verwerkt is. In de zomer zit hij buiten, in de winter verhuist hij mee naar binnen

Vaak maak ik beelden voor op een grafmonument of kleinere beeldjes waarin as is verwerkt. Hoe mooi is het om dat zelf te maken.

Elk ontwerp is realiseerbaar. Door mijn jarenlange ervaring in het maken van bronzen beelden zijn alle ontwerpen realiseerbaar tijdens deze cursus.

Het gietwerk bij de bronsgieter is niet bij de prijs inbegrepen. Verder komen er kosten bij voor boetseerwas, ongeveer € 7.50  voor een ontwerp van 20 cm. Verder komen er kosten bij voor het frame ( afhankelijk van de grootte en de moeilijkheid. Het frame moet stevig zijn).

Galerie de Schans presenteerd: Workshops Maakzelf

Een idee voor o.a.

  • vrijgezellenfeestjes,
  • teambuilding
  • het samen maken van een vriendschapsring,
  • vriendinnendag, zussendag, gezellig dagje met (ex) collega’s
  • (Kerst)kado
  • of gewoon omdat je zelf graag iets moois wilt maken.

Regelmatig verschijnen er nieuwe resultaten op onze facebook pagina.

Vraag je cadeaubon aan

Workshops zijn niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook een geschikt cadeau. Vraag nu de cadeaubon aan door een mail te sturen naar info@galeriedeschans.nl.
Vermeld daarbij de naam, workshop en het gewenste bedrag.