MAAKZELF je luxe zilveren ring of hanger

Tijdens deze gezellige dagworkshop van half 10 tot 4 uur maken we een zilveren ring of hanger. Vanaf € 55,- kun je deelnemen. Inbegrepen zit een lunch in mijn atelier en 10 gram zilver (voldoende voor één ring).

Combineer de workshop met een verrassende High lunch, dan zijn de kosten € 80,- p.p. (vanaf 4 personen). Of ga voor de heerlijke High Tea en betaal € 85,- p.p. incl. de workshop (vanaf 4 personen).

Afhankelijk van het ontwerp komen er kosten bij voor eventuele versieringen.

of

MAAKZELF je bronzen beeld

In gemiddeld 4 dagdelen werken we aan een beeld van ongeveer 20cm, klaar om te laten gieten in brons. De prijs is € 22,50 per dagdeel incl. koffi e of thee met iets lekkers.

Het gietwerk bij de bronsgieter is niet bij de prijs inbegrepen. Verder komen er kosten bij voor boetseerwas, ongeveer 5 euro voor een ontwerp van 20 cm. Ook is deze workshop in 2 dagen te volgen. De kosten zijn dan € 50,- euro per dag, inclusief lunch, excl. de benodigde was.

Galerie de Schans presenteerd: Workshops Maakzelf

Een idee voor o.a.

  • vrijgezellenfeestjes,
  • het samen maken van een vriendschapsring,
  • vriendinnendag, zussendag,
  • (Kerst)kado
  • of gewoon omdat je zelf graag iets moois wilt maken.

Regelmatig verschijnen er nieuwe resultaten op onze facebook pagina.

Vraag je cadeaubon aan

Workshops zijn niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook een geschikt cadeau. Vraag nu de cadeaubon aan door een mail te sturen naar info@galeriedeschans.nl.
Vermeld daarbij de naam, workshop en het gewenste bedrag.